Stap in de wereld van avontuur en off-road prestaties met de Husqvarna 701. Deze indrukwekkende motorfiets combineert kracht, wendbaarheid en een opwindend ontwerp voor de ultieme off-road ervaring.Kenmerken:
  1. Krachtige Prestaties: De Husqvarna 701 wordt aangedreven door een krachtige 692.7 cc ééncilindermotor, die indrukwekkende prestaties levert in zowel off-road als on-road omgevingen. Met een geavanceerd brandstofinjectiesysteem biedt deze motorfiets responsieve vermogensafgifte en uitstekende controle op verschillende terreinen.
  2. Off-road Ontwerp: Het slanke en agressieve ontwerp van de Husqvarna 701 weerspiegelt zijn off-road DNA. Van de gestroomlijnde brandstoftank tot de strakke lijnen, deze motorfiets is gebouwd voor avontuur. Het lichte chassis en de hooggeplaatste uitlaat dragen bij aan verbeterde wendbaarheid en terreinvaardigheid.
  3. Geavanceerd Rijgedrag: Uitgerust met hoogwaardige veringselementen, zoals WP XPLOR-voorvorken en een WP XACT-achterschokdemper, biedt de Husqvarna 701 een soepele en gecontroleerde rit, zelfs op ruig terrein. Het geavanceerde remsysteem zorgt voor optimale stopkracht in alle omstandigheden.
  4. Digitale Connectiviteit: De 701 is voorzien van een geavanceerd digitaal display dat essentiële rijgegevens levert, waardoor de rijder altijd op de hoogte blijft. Met geïntegreerde connectiviteitsopties is de motorfiets klaar voor moderne avonturiers.
  5. Veelzijdigheid: Of je nu door modderige paden navigeert of het asfalt opzoekt, de Husqvarna 701 biedt veelzijdigheid en aanpasbaarheid. Met optionele accessoires en aanpassingen kan elke rijder zijn motorfiets personaliseren voor een optimale off-road ervaring.