Betreed de wereld van ultieme snelheid en opwinding met de Kawasaki Ninja ZX6R. Deze krachtige sportmotor belichaamt de perfecte symbiose tussen innovatieve technologie, opwindend design en topprestaties op de weg.

Kenmerken:

  1. Indrukwekkende Prestaties: De Kawasaki Ninja ZX6R wordt aangedreven door een hoogwaardige 636 cc viercilindermotor, die een explosieve acceleratie en verbluffende topsnelheden levert. Met geavanceerde technologieën zoals KTRC (Kawasaki Traction Control) en Quick Shifter, biedt deze motorfiets een uitzonderlijk soepele rijervaring.
  2. Aerodynamisch Design: Het gestroomlijnde en agressieve ontwerp van de Ninja ZX6R is niet alleen visueel indrukwekkend, maar het draagt ook bij aan verbeterde aerodynamica. De kenmerkende dubbele koplampen en scherpe lijnen geven de motor een onmiskenbare uitstraling op de weg.
  3. Geavanceerd Veersysteem: Uitgerust met een hoogwaardig veersysteem, inclusief Showa BPF-voorvorken en een horizontale achterbrug, zorgt de Kawasaki Ninja ZX6R voor een nauwkeurige handling en uitstekende stabiliteit, zowel in bochten als op rechte stukken.
  4. Technologische Innovaties: Het 4,3-inch full-color TFT-display biedt een overzichtelijke weergave van cruciale rijgegevens, terwijl de geavanceerde remmen en ABS-functionaliteit zorgen voor optimale veiligheid onder alle omstandigheden.
  5. Personalisatiemogelijkheden: Maak de Ninja ZX6R helemaal van jou met beschikbare accessoires en aanpassingen. Kies uit een assortiment van originele Kawasaki accessoires om jouw rijervaring te verbeteren en de motorfiets aan te passen aan jouw persoonlijke stijl.